RSS

D. 23 september inviterer Center for Laboratory Animal Training til symposium med fokus på dyretræning og positiv håndtering af forsøgsdyr.

 

Denne udgave fokuserer på, hvor vigtigt burets størrelse er for ammoniakniveauerne inde i individuelt ventilerede bure. Læs mere her.

D.12 juli inviterer AALAS til et webinar, hvor du kan få redskaberne til smertehåndtering hos forskellige laboratoriedyr.

Hør det nyeste afsnit af GetReal! Podcasten her. I dette afsnit fortælles om sygdommen ´Duchennes muskeldystrofi´ og dets påvirkning.

Fondazione afholder et 2-dages online kursus den 17.-18. maj, som fokuserer på de centrale aspekter ved styring af en laboratorie-rottefacilitet.

Er du interesseret i forsøgsdyr eller selv er medlem af et dyrevelfærdsorgan? Så tilmeld dig nu til årsmødet den 13. juni i Mærsk Tårnet.

 

Den 9. maj inviterer 3R Center Finland til et webinar om, hvordan man genkender lidelse i musens ansigt under håndtering og procedurer.

EPAA bevilger 6000 euro til en dyrepasser, laboratorietekniker eller teknolog, der har opnået bevidsthed om forfining af dyreforsøg.

 

Danmarks 3R-Center har netop offentliggjort årsrapporten relateret til centerets arbejde i 2022.

Til toppen